+36 30 2360655
+36 72 310742,
+36 72 310742 (fax)
info@rokusrendelo.hu 7624 Pécs, Rókus u. 5/1.

Szolgáltatások

Magánrendelésem a MyClinic Pécs keretein belül működik tovább.

Elérhetőség, részletek, bejelentkezés: https://myclinicpecs.hu/orvosaink/dr-sandor-gyorgy

Gyermeknefrológus szakorvosként a rendelésemen a vesék és a húgyutak veleszületett és szerzett betegségeivel foglalkozom. Ezek közé tartoznak a születéskor észlelt eltérések (pl. vesemedence tágulat) és a vizeletben észlelt fehérje vagy vér ürítése, melyek vesebetegség gyanúját vetik fel.  A gyakori, ismétlődő húgyúti fertőzések okainak vizsgálata és kezelése mellett a rendelésen kiemelt figyelemmel foglalkozom a vizelet tartás és ürítés zavaraival: az éjszakai ágybavizelés (enuresis nocturna) és a napközben jelentkező vizeletvesztés (inkontinencia), gyakori vizeletürítés és minden, a vizeletürítéssel kapcsolatos tünet vizsgálatában és kezelésében szerzett tapasztalataimmall várom a pácienseket.  Gyermekorvosként lehetőséget biztosítok más, általános gyermekgyógyászati problémákkal kapcsolatban is a vizsgálatra, konzultációra. 

Rendelési idő

Házi gyermekorvosi rendelési idő

2023.05.29.
08:00 - 12:00

Aktuális hírek

Forgalmi rend változás a Szigeti úton

2023.03.18. Szombat
2023.03.20-tól építési munkálatok miatt jelentős változások lesznek a Szigeti úti közlekedésben, a terelések, lezárások a rendelő közvetlen környezetét is érintik. Részletek a Pécs Ma oldalon olvashatók: https://www.pecsma.hu/top/tovabb-epul-a-nyugati-kerekparut-ideiglenes-forgalmi-rendet-vezetnek-be/?highlight=szigeti. Kérem, hogy tájékozódjanak a változásokról és számoljanak a forgalom lassulásával!

2022 nyár - helyettesítés, a rendelési idő változása

2022.07.11. Hétfő
A nyári időszakban a szabadságok, helyettesítések miatt a rendelési idő és a rendelő elérhetősége is változik, a tudnivalókat az alábbiakban foglaltuk össze. A Nemzeti Népegészségügyi Központ utasítása alapján az egészségügyi intézményekben az ARC-MASZK viselése továbbra is KÖTELEZŐ felnőtteknek és 5 évnél idősebb gyermekeknek. Láz és légúti tünetek esetén minden 5 évnél fiatalabb, a maszkot elviselő gyermek esetében is javasolt a…

Elérhetőségek