+36 30 2360655
+36 72 310742,
+36 72 310742 (fax)
info@drsandorgyorgy.hu 7624 Pécs, Rókus u. 5/1.

Astellas Gyermekrajz pályázat

2014.02.25. Kedd

Idén második alkalommal indult útjára az Astellas Gyermekrajz Pályázat. A megmérettetésen az 5-12 éves korosztályba tartozó gyerekek vettek részt. A pályázat célja, hogy felhívja a gyermekorvosok felbecsülhetetlen értékű munkájára a figyelmet.

Idén második alkalommal indult útjára az Astellas Pharma és a Magyar Könyvkiadó közös szervezésében, a Magyar Gyermekorvosok Társaságának és a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesületének szakmai együttműködő partnerségével az Astellas Gyermekrajz Pályázat. A megmérettetésen az 5-12 éves korosztályba tartozó gyerekeknek az a feladatuk, hogy kedvenc doktor nénijükkel, doktor bácsijukkal kapcsolatos legkedvesebb élményüket rajzolják meg, továbbá – ha kedvük tartja – egy rövid fogalmazásban meséljék is el azt.

Ide kattintva lehetősége van szavazni a képekre.

Jónás Dorottya (8 éves) rajza - a képen látható: dr. Sándor György



A pályázat nemes szándékkal indult. Célja, hogy a kicsik rajzain keresztül felhívja a társadalom széles rétegeinek a figyelmét a kiváló magyar gyermekorvosok tevékenységére, akiknek felbecsülhetetlen értékű munkájuk sajnos a megérdemeltnél jóval kevesebb elismerésben részesül.

Szabó Fanni (8 éves) rajza - a képen látható: dr. Sándor György


A gyermekorvosoknak komoly szerepük van az életünkben, hiszen a velük kapcsolatos élményeink formálják az egészségügyhöz, annak szereplőihez, illetve az egészségtudatossághoz való későbbi viszonyunkat.
Az Astellas Gyermekrajz Pályázat szervezői fontosnak tartják, hogy nyilvános fórumot teremtsenek a gyerekek hálája és szeretete számára, amit doktor nénijük, doktor bácsijuk iránt éreznek.

Gerentsér Anna (9 éves) rajza - a képen látható: dr. Sándor György

Rozmer Bálint (8 éves) rajza - a képen látható: dr. Sándor György

Ide kattintva lehetősége van szavazni a képekre.